El 87% dels locals d'oci nocturn de Balears romanen tancats
Connect with us

Comunitat

El 87% dels locals d’oci nocturn de Balears romanen tancats

La campanya d'inspeccions a negocis d'oci nocturn se salda aquest cap de setmana amb 62 intervencions i 46 actes

Tres de cada deu locals del sector no han aconseguit sobreviure a la crisi, segons ABONE

El 87% dels locals d’oci nocturn de Balears té ara mateix les barreres baixades. En l’àmbit de les discoteques la incidència concentra a la totalitat de negocis ja que tots tenen tancat, mentre que sis de cada deu bars musicals van obrir però van tornar a tancar per les restriccions i la falta de demanda. El 63% d’aquests establiments tancarà al llarg de l’any que ve si les condicions no canvien. Tres de cada deu no han aconseguit sobreviure a la crisi i no tornaran a obrir les seves portes.

Són dades d’un estudi elaborat per l’Associació Balear d’Oci Nocturn (ABONE) que alerta que les sales de concerts són els negocis més vulnerables, amb un risc de desaparició del 65%. La facturació dels negocis d’oci nocturn ha caigut un 90% de mitjana respecte a l’any passat, encara que en el cas de les discoteques la caiguda d’ingressos es dispara al 97% en comparació amb l’any anterior.

La majoria dels negocis ha destruït ocupació, un 85% dels establiments han hagut d’acomiadar gent i més de la meitat de locals tenen empleats en situació de ERTO. El president d’ABONE, Jesús Sánchez, afirma que el panorama no és bo. Adverteix que molts empresaris acabaran tancant perquè no veuen incentius de cara a un futur pròxim.

ÚLTIMES NOTÍCIES

L’OPINIÓ DELS NOSTRES LECTORS

Són tendència

© 2021 defrancdigital.com