Connect with us

Actualitat

PP, Pi i Joan Aznar fan públic el seu acord de govern a Felanitx

PP, Pi i Joan Aznar fan públic el seu acord de govern a Felanitx

El batle, Jaume Monserrat, ostentarà la batlia fins al final de legislatura, a diferència del pacte subscrit anteriorment

El batle, Jaume Monserrat, la cap de files del PP, Catalina Soler i el regidor no adscrit, Joan Aznar, han comparegut aquest dilluns davant els mitjans informatius per a fer públic allò que des de fa dies vènia sent un secret pràcticament sabut per tots. Els tres representants polítics han anunciat un acord de govern per al que resta de legislatura a l’Ajuntament de Felanitx.

Monserrat ha justificat el pacte com “un acord d’estabilitat” que al seu judici “ha de treure d’ara endavant els projectes inicials previstos” i que no difereixen en res als establerts amb el primer pacte de govern. El batle ha lamentat que la situació política creada en el Consistori durant aquest dos últims mesos hagi provocat una certa paràlisi en el govern municipal que “hem de recuperar, amb interessos, a partir d’avui mateix per a aconseguir els objectius polítics proposats”. Jaume Monserrat, ostentarà la batlia fins al final de legislatura, a diferència del pacte subscrit anteriorment.

Per part seva, Catalina Soler, que serà des d’ara la nova primera tinenta de batlia, ha agraït al batle la seva confiança amb el grup que representa a l’hora d’arribar a un acord de governabilitat. Segons Soler, “el nostre grup en cap moment s’havia plantejat la possibilitat de formar part del govern municipal. Començarem ha plantejar-nos aquesta possibilitat a mesura que veiem com anaven evolucionant els esdeveniments en aquestes últimes setmanes”. Segons Soler, “en l’acord aconseguit no existeix cap condició per part nostra. La nostra principal prioritat és la de donar estabilitat a la gestió de l’equip de govern”. També ha agraït el fet que “Joan Aznar hagi volgut formar part del pacte, amb el propòsit de continuar treballant en favor del municipi”. Soler ha definit l’acord a tres bandes, sota les premisses de l’estabilitat, el treballar en favor de tots els nuclis que formen part del municipi i el treball en equip.

Joan Aznar, qui ha deixat clar en la seva intervenció que no és una persona de moltes paraules, ha recordat les causes i els motius que han propiciat la decisió presa en el seu moment, reiterant que “va ser el PSIB-PSOE el causant de la crisi de l’anterior pacte de govern arran del seu immobilisme”. També ha recordat que problemes polítics, en la present legislatura, “ni n’hi ha hagut, ni tampoc crec que n’hi hagi en el futur”. Aznar ha posat l’accent a l’hora de ressaltar que les prioritats polítiques del primer pacte i el d’ara són “pràcticament calcats”. S’ha desmarcat del debat polític generat entorn de la seva decisió, “perquè no es tractava d’un problema polític, sinó més aviat entre persones”. Finalment, ha considerat que el pacte presentat aquest dilluns “era el que necessitava Felanitx”.

DISTRIBUCIÓ DE LES DISTINTES ÀREES DEL NOU EQUIP DE GOVERN:

– Jaume Monserrat Vaquer
Batlia, urbanisme, activitats, platges, camins, comunicació i transparència, coordinador de regidories.

– Catalina Soler Torres
Afers socials (infància, adolescència i gent gran), salut i benestar, medi ambient, ecologia i sostenibilitat, neteja i residus, brigada, recursos humans.
1er tinent batlia – dedicació exclusiva

– Pedro Acosta Duran Festes
noves tecnologies 2on tinent batlia

– Melanie Mesquida Tran
Hisenda i pressuposts, turisme, cultura, patrimoni, biblioteques, arxiu, delegació batlia Portocolom.
3er tinent batlia – dedicació exclusiva

– Sebastià Adrover Palmer
Seguretat ciutadana (Policia i protecció civil, mobilitat i circulació)
4rt tinent batlia

– Joan Aznar Hernández
Esports, espais públics, edificis municipals, parc municipal, cementeri, aigua i clavegueram, enllumenat, benestar animal
5è tinent batlia – dedicació exclusiva

– Rafel Rubio Ferrer
Comerç, indústria, fires i mercat, mercat municipals.
Dedicació parcial

– Marta Cano Roig
Educació i política lingüística, formació i ocupació ( programa SOIB i Felanitx Emprèn), joventut, igualtat (àrea de la dona, mediació cultural, gènere i orientació sexual), contractació.
Dedicació exclusiva.

– Bàrbara M. Barceló Pascual
(De moment, no assumirà cap àrea de gestió).

Catalina Soler, Jaume Monserrat i Joan Aznar, després d'haver anunciat l'acord de govern a tres bandes.

Catalina Soler, Jaume Monserrat i Joan Aznar, després d’haver anunciat l’acord de govern a tres bandes.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència