Connect with us

Actualitat

Desmantellats quatre punts de venda de droga a Manacor i Porto Cristo

Detingudes vuit persones, en el marc de ‘l’Operació Sulfat’

La Policia Nacional ha desmantellat quatre punts de venda de droga a Manacor i Porto Cristo, en el marc de l’operació ‘Sulfat’, en la qual han estat detingudes vuit persones.

Segons informa la Prefectura Superior de Balears en una nota de premsa, els detinguts, d’origen marroquí, formaven una organització dedicada a la distribució i venda de grans quantitats de cocaïna a Mallorca.

Els capitosts ja eren coneguts per la policia per tenir antecedents. Portaven anys operant a la zona de Manacor, per la qual cosa l’operació ha permès detenir el flux de la droga en els principals punts de venda de la localitat.

Després de vuit mesos de recerca, s’han realitzat vuit registres domiciliaris en les localitats de Manacor i Porto Cristo, en els quals els agents han localitzat un quilogram i mig de cocaïna de gran puresa ocult en un vehicle procedent de Barcelona.

També s’han confiscat de bàscules de precisió, un quilo de substància de tall, doblers en efectiu i dos vehicles amb sistemes sofisticats d’ocultació de la droga.

Els detinguts estan acusats de delictes de pertinença a organització criminal i tràfic de drogues i passaran a disposició judicial en los próximes hores.

Són tendència