Connect with us

Societat

Vols saber a partir de quina edat el nostre cos comença a envellir?

Vols saber a partir de quina edat el nostre cos comença a envellir?

Una bona alimentació, deixar el tabac, fer exercici i dormir les hores necessàries, poden ajudar a endarrerir els símptomes

Així ho demostra un estudi elaborat per la Universitat de Stanford: A partir dels 34 anys es comencen a detectar els primers signes de l’envelliment. La investigació, que es va publicar a la revista Nature, va estudiar els nivells de 373 proteïnes que circulen a la sang i va analitzar les mostres de més de 4.200 persones (entre els 18 i els 95 anys).

Els resultats van demostrar que l’envelliment fisiològic no és lineal en el temps i ens va arribant a un ritme uniforme, sinó que hi ha tres moments d’inflexió: als 34 anys, 60 anys i 78 anys.

D’acord amb els resultats es van determinar també diferents senyals que demostren l’envelliment: El metabolisme es torna més lent, l’estructura òssia es debilita, començam a tenir problemes per recordar situacions i fets i es modifiquen els patrons del son.

Cuidar l’alimentació, deixar el tabac, fer exercici regularment i dormir les hores necessàries, poden ajudar a endarrerir els símptomes.

Són tendència