Connect with us

Societat

Saps que has de fer davant una situació d’inundacions ?

Saps que has de fer davant una situació d'inundacions ?

Emergències 112 promourà una campanya sobre prevenció i autoprotecció davant situacions de risc

El servei d’Emergències 112 ha llançat aaquest divendres una campanya per les xarxes socials dirigida a tota la població de les Illes Balears per conscienciar sobre els riscos i els perills que es poden presentar davant els diferents tipus d’emergències i catàstrofes i com actuar en cas que es produeixin.

I és que preparar la població davant situacions de risc i conscienciar-los sobre els perills és fonamental. Per tot això, s’ha plantejat una campanya de vídeos sobre prevenció i autoprotecció, així com del bon ús del telèfon d’emergències 112, en clau d’humor perquè arribi a tots els públics.

L’acció, que anirà a càrrec de l’actriu i guionista mallorquina, Clara Ingold, constarà de 8 peces relacionades amb les situacions de risc més comuns:

1. Fenòmens meteorològics adversos: DANA (inundacions, forts vents i fenòmens costaners].

2. Fenòmens meteorològics adversos II: mesures d’autoprotecció a la llar amb els aiguats i inundacions, seguretat amb les tempestes i llamps, etc.

3. Maniobra de Heimlich: tècnica de primers auxilis en cas d’asfíxia per ennuegament.

4. Accidents domèstics: pautes bàsiques de prevenció per evitar caigudes, cremades, intoxicacions i altres incidents.

5. Seguretat a la muntanya: consells bàsics de seguretat si et perds o et lesiones a la muntanya, etc.

6. Seguretat a la platja i a la piscina: senyalització i consells davant les onades, el sol, les meduses, la pràctica d’esports aquàtics, activitats subaquàtiques , etc.

7. Mesures d’autoprotecció davant un incendi forestal: pautes generals si et trobes a prop d’un incendi al bosc o tens un habitatge a la zona de l’incendi.

8. Bon ús del telèfon d’emergències 112: quan telefonar i què dir i fer una vegada en contacte amb l’operador o operadora de l’112.

La campanya es difondrà a través de les xarxes socials de l’112 i del Govern, així com a través dels perfils de la protagonista, @claraingold.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència