Connect with us

Actualitat

Son Servera dota la Policia Local d’instruments informàtics per a la tramitació de les multes de trànsit

L’Agència Tributària gestionarà el cobrament de les sancions

L’Ajuntament de Son Servera, seguint amb les polítiques de minimitzar el consum de paper, ha dotat la policia local de tauletes IPAD. Una tecnologia que els permetrà no haver de fer ús del típic butlletí de denúncies a l’hora d’imposar sancions de trànsit i agilitar així la gestió d’aquestes.

L’adquisició s’ha realitzat gràcies al conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Son Servera i l’Agència Tributària de les Illes Balears, que es farà càrrec de la tramitació dels expedients sancionadors en matèria de trànsit a partir d’ara.

D’aquesta manera, l’agent de policia confecciona el butlletí de denúncia via digital, amb fotografia inclosa, i automàticament l’expedient passa a l’agència tributària. Un sistema que facilita molt el treball als agents i és, alhora, un garant per a la persona administrada, ja que a més de la paraula de l’agent en moltes de les sancions queda un registre fotogràfic del fet denunciat i els tràmits de l’expedient són realitzats per una empresa externa, segons ha informat el mateix Consistori.

A partir d’aquest  del proxim dilluns 5 d’octubre, Son Servera se suma a una sèrie d’ajuntaments que ja utilitzen aquest mètode per a les denúncies en matèria de trànsit, com ara Sant Llorenç des Cardassar, Capdepera o Llucmajor, entre altres.

“Des de la Regidoria de Policia hem pres aquesta decisió amb la finalitat de facilitar el treball dels agents i agilitar així els tràmits, tant per a ells com per a la ciutadania”, ha matisat Sergio Valbuena, regidor de l’àrea.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència