Connect with us

Vist a les xarxes

Anau traient les jaquetes de l’armari

L’arribada aquest divendres de la borrasca Àlex provocarà una davallada brusca de les temperatures en qüestió d’hores: Fins a 12 graus menys

S’acosta a primera borrasca important de la tardor. Se situarà sobre l’àrea mediterrània aquest divendres i els seus efectes començaran a notar-se a partir del capvespre. A partir de les 17.00 hores, per a ser més exactes.

El vent des de primera hora bufarà de llebeig moderat i serà més fort a partir de migdia. El capvespre tendrem cops de 70 a 80 km/h.

A la mar hi haurà forta maror a primera hora i àrees de maregassa a partir de migdia.

L’altre canvi important per a aquest divendres serà la davallada de la temperatura, que no es produirà el matí, la mínima la registrarem a darrera hora del dia.

Les precipitacions afectaran a tot l’arxipèlag, entraran per l’oest i avançaran cap a la resta de territori. La nit de divendres a dissabte hi haurà algunes tempestes.

Quant a la baixada de les temperatures es mantindran per sota dels nivells normals per a aquest època de l’any fins a mitjan mes.

A partir d’aquest divendres, les temperatures es mantindran per sota dels nivells normals per a aquest època de l’any fins a mitjan mes

Són tendència