Connect with us

Comunitat

Una persecució acaba de forma accidentada, amb 2 detinguts i la troballa de molta marihuana

Una persecució policial acaba de forma accidentada, amb 2 detinguts i la troballa del maleter ple de marihuana

El cotxe perseguit va acabar xocant amb un altre vehicle estacionat en la via pública

Un home de 28 anys i 32 anys van ser detinguts aquest dijous després d’una breu persecució policial. En el maleter del cotxe hi trobaren diverses planta de marihuana, segons ha informat la Policia Nacional.

Els fets van ocórrer cap a la 05.30 hores d’aquesta passada matinada en la zona de Son Cladera a Palma, quan una patrulla de la Policia Nacional en un vehicle camuflat va observar que un vehicle se botava un semàfor en vermell deixant enrere una forta olor de marihuana.

La reacció de la patrulla va ser activar els lluminosos perquè el cotxe es detingués, però va decidir emprendre la fugida a gran velocitat, posant en perill als altres vehicles i vianants de la zona.

Poc després els sospitosos va xocar amb un cotxe aparcat, i causa d’això van perdre el control del vehicle al seu pas per la barriada del Rafal Nou.

Després d’això, un dels ocupants del cotxe va emprendre la fugida a peu encara que perseguit per un agent, mentre que l’altre es va quedar en el vehicle en el qual va ser retingut per un dels policies.

Després d’una breu persecució a peu, el sospitós va poder ser detingut.

Una persecució policial acaba de forma accidentada, amb 2 detinguts i la troballa del maleter ple de marihuana

Són tendència