Connect with us

Vist a les xarxes

Investiguen l’intent d’assassinat de Josep Maria Mainat, exmembre de la Trinca

Investiguen l'intent d'assassinat per part de la seva dona de Josep Maria Mainat, exmembre de la Trinca

El jutge sospita que la seva dona va intentar matar-lo per boicotejar els tràmits de divorci i poder-se quedar una herència milionària

La notícia ha estat avançada aquest dijous pel diari ‘La Vanguardia’. Els Mossos d’Esquadra van detenir fa uns dies a Angela Dobrowolski després de trobar indicis que hauria intentat matar l’exmembre de La Trinca i productor televisiu, Josep Maria Mainat. Tot, presumptament, per no perdre l’herència.

Mainat és diabètic i, segons la versió policial, la seva dona li hauria administrat insulina d’amagat. Hauria passat la nit del 22 al 23 de juny. La parella s’havia separat i, aquella nit, ella va anar a sopar a casa d’ell i es va quedar a dormir.

Les diverses càmeres de videovigilància que hi ha a l’habitatge haurien captat com Dobrowolski manipulava la insulina del pare dels seus dos fills i s’aixecava de matinada fins a 13 vegades –segons sospiten els investigadors– per entrar a l’habitació de Mainat i, aprofitant que estava dormint, administrar-li aquesta insulina per causar-li una hipoglucèmia: és a dir, una baixada de sucre, per provocar-li la mort.

Mainat va entrar en coma i ella va decidir avisar a emergències, segons aquesta informació de La Vanguardia, després d’haver-li estat mesurant el sucre durant més d’una hora. Els agents sostenen aquesta hipòtesi, també, gràcies a les dades que guarda l’aparell que mesura el sucre a la sang.

Són tendència