Connect with us

Actualitat

Recuperen del fons marí una caixa forta que havia estat robada en un habitatge de Cala Marçal, a Felanitx

Recuperen del fons de la mar una caixa forta que havia estat robada en un habitatge de Cala Marçal, a Felanitx

No estava forçada

El Grup Especial d’Activitats Subaqüàtiques (GEAS) de la Guàrdia Civil ha recuperat del fons de la mar, a l’altura dels penya-segats de Punta des Jonc, prop del nucli de Cala Marçal, una caixa forta que havia estat robada d’un habitatge de la zona.

La Guàrdia Civil ha informat que la caixa va ser vista per una parella que bussejava per la zona fa uns dies i va avisar al cos policial.

L’endemà un grup de bussejadors de la Guàrdia Civil es va desplaçar fins a la zona per a fer un reconeixement subaqüàtic, van localitzar la caixa a 15 metres de profunditat i la van reflotar.

En treure-la de l’aigua van comprovar que duia poc dies en la mar i que no estava forçada. Seguidament ho van comunicar a la Policia Judicial de la Guàrdia Civil de Manacor.

La Guàrdia Civil va analitzar les últimes denúncies per robatori i va comprovar que les dades coincidien amb una denunciada presentada el passat dia 18 de setembre pel robatori en un habitatge de Cala Marçal.

Es va avisar al denunciant i es va obrir la caixa, on van trobar 1.000 euros, documentació i altres efectes que la víctima va reconèixer com a seus.

Són tendència