Connect with us

Actualitat

El PP s’ofereix per assolir un nou pacte de govern a Felanitx

El PP de Felanitx s'ofereix per assolir un nou pacte de govern a Felanitx

Així ho va decidir la junta local del partit conservador en el transcurs d’una reunió celebrada aquest passat dilluns

El Partit Popular de Felanitx ha comunicat aquest dimarts que ahir vespre va celebrar una reunió extraordinària de la seva Junta Local en la qual es va acordar que “davant la crisi de govern del nostre consistori el Partit Popular s’havia d’oferir al batle Jaume Monserrat i al seu partit per donar l’estabilitat municipal que avui falta al consistori”.

“Volem manifestar que per nosaltres no hi ha cap dubte que estam davant una crisi de govern provocada pel PSOE. No sabem si estan contents per no tenir la batlia, quan ara tan sols no tindran àrees de responsabilitat, àrees que no han destacat per la seva bona feina i que a més han provocat un mal estar dins del govern municipal fins al punt de provocar que el pacte d’esquerres i continuista que ara fa just un any que es va signar, estigui ja romput”, destaquen des del PP.

En aquest sentit, la portaveu del grup municipal, Catalina Soler, ha manifestat que “davant aquest escenari l’únic que pretén el Partit Popular és donar estabilitat municipal. Per a nosaltres, a aquest moment el que manco ens interessa és ostentar la batlia, tot i ser el partit més votat a les passades eleccions. Nosaltres ens oferim per fer feina pel municipi, començant per la neteja i acabant per aprovar un nou PGOU, tal com venim demanat ja fa mesos”, destaquen els populars en una nota de premsa.

La Junta Local va autoritzar a la presidenta del partit i portaveu municipal “per negociar amb la resta de partits polítics i amb el batle un pacte que doni estabilitat al consistori i conseqüentment, faci millorar la gestió municipal. Serem generosos i a la vegada ambiciosos per a arribar a un acord on l’estabilitat i la feina sigui a partir d’ara el full de ruta de l’Ajuntament”, afegeix el comunicat.

“Serem generosos i a la vegada ambiciosos”, diuen des del PP

La nova deixalleria, la pista d’atletisme, dotar de fibra òptica a Portocolom, l’aprovació del Pla General, millorar el servei de neteja general arreu del municipi, la recollida selectiva, un impuls al comerç i la indústria local, la nova escola, el nou hospital, el Sindicat i baixar la pressió fiscal, seran les prioritats dels populars.

Són tendència

© 2022 defrancdigital.com