Connect with us

Opinió

Tornar a partir

Tornar a partir

Comunicat de premsa del Comitè Local d’El Pi Felanitx

Ens ha tocat viure temps no gaire encisadors, crisi sanitària, crisi laboral, crisi econòmica, crisi municipal… I, ara què?

És ben hora d’enllestir el viatge cap als nous temps, de continuar amb la tasca, de donar servei i eficàcia en la gestió del nostre municipi.

Hem viscut més d’un mes d’incertesa, de paciència, de glops mals de prendre, de pressions internes i externes, de moments on la sang bullia fora de les venes i hem tingut ganes d’enviar-ho tot a prendre.

Mirant-ho ara, tenim la sort de tenir en Jaume Monserrat com a líder del nostre projecte. Ha sabut manejar la situació amb seny i paciència, sense sortides de to ni enganys, estil mallorquí. Fora fues, tranquil·litat i anàlisi. Les decisions quan toca, ni abans ni després d’hora.

Entenem la política com a servei al poble, mai com servei a la persona. En Jaume i na Melanie han aguantat l’inaguantable, s’han tapat la boca quan des d’el propi comitè local demanaven que fessin via a resoldre el que no els corresponia a ells. Els problemes d’altres partits els han de resoldre ells mateixos, ens ha tocat esperar i així ho hem fet. Quan ja no hi ha hagut més solució que intervenir s’ha intervingut.

La propaganda i les mentides no són el nostre camí. Aquells que usen les teories Goebelianes trobaran el que es mereixen. Noltros estam per feina i donar opcions a Felanitx, no per acabar d’enterrar-lo.

Si veiem la trajectòria del Govern, tant Central com Autonòmic, en la gestió de la problemàtica general ja sabem el que hi ha. És hora de començar a encetar altres vies, donar seguretat i confort als nostres ciutadans, lluitar per fer del nostre poble un capdavanter a les solucions de tot el que vivim.

…En Jaume i na Melanie han aguantat l’inaguantable, s’han tapat la boca quan des d’el propi comitè local demanaven que fessin via a resoldre el que no els corresponia a ells. Els problemes d’altres partits els han de resoldre ells mateixos, ens ha tocat esperar i així ho hem fet. Quan ja no hi ha hagut més solució que intervenir s’ha intervingut

Sabem que rebrem crítiques fortes de sectors interessats en el seu propi benefici i mai en el benefici general. Ens trobaran de front i, si s’ha de baixar al fang vos asseguram que també en sabem. No pot ser que ara tractin de trànsfuga a un que fins ara era dels seus i que, èticament, ha pres una decisió personal diferent de la del pensament únic que promulguen. No pot ser que ara demanin lleialtat quan ells no ho són, de lleials. No poden dir que ignoraven el que passava, no poden donar les culpes als altres, són seves i només seves. Els hem concedit el temps que mereixien i han seguit ignorant la realitat, la seva ineficàcia i desviament ens ha portat allà on som ara, però en sortirem i anirem avançant.

Noltros també hem tingut discrepàncies internes, punts de vista diferents, maneres de resoldre la situació contraposades, però, tenim la sort de comptar amb en Jaume i na Melanie que han sabut mantenir la calma i exercir el lideratge que els correspon, sense passar per damunt a ningú. No han fuit de les seves responsabilitats, no les han deixades de costat, no han mirat cap a una altra banda. És cert que s’han ocupat de problemes que no els hi corresponien per intentar arreglar la situació i, tal vegada, els ciutadans pensin que han deixat de fer feina municipal. No ha estat així, ells dos han invertit el cent per cent del seu temps professional i personal per arreglar aquesta situació, que no ha arribat a bon port. 

En Jaume no domina l’oratòria, es cert que no es una de les seves virtuts, però en té d’altres molt més importants, actua amb seny, escolta tot allò que s’ha d’escoltar i sap prendre les decisions que convenen a tots, no a ell mateix.

Estam orgullosos de tenir-lo com a líder de la nostra formació.

Comitè Local El Pi Felanitx

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència