Connect with us

Actualitat

A Pina, la festa en pau!

L’Ajuntament d’Algaida recorda que pares, mares i tutors legals són responsables solidaris de les possibles infraccions en matèria de consum d’alcohol que puguin dur a terme els menors

L’Ajuntament d’Algaida amb motiu de l’inici de les fes- tes d’estiu al municipi amb les del nucli de Pina, recorda que aquestes són unes festes on els veïnats i veïnades de Pina i els visitants han de poder gaudir i una de les coses més importants perquè això sigui possible és el respecte i el compliment de les normes de convivència i de seguretat com ara el consum d’alcohol fora dels recintes habilitats o fer necessitats fisiològiques al carrer.

Per tot això, durant aquests dies de festa es farà complir l’ordenança de seguretat i convivència ciutadana on es contemplen sancions entre 60 i 350 euros per vulnerar-la. Concretament, l’Ajuntament recorda alguns aspectes que preveu l’ordena- nça, com són: la prohibició de la venda i consum d’alcohol a menors d’edat, que està prohibit consumir alcohol fora dels recintes habilitats per les festes o fer botellot al carrer així com fer necessitats fisiològiques (defecar, orinar, escopir).

Així mateix, els establiments o barres que dispensin begudes durant les festes mostraran en llocs visibles cartells amb la prohibició de venda d’alcohol a menors i també la signatura d’un full de compromís on consta que faran complir l’ordena- nça.

A més a més, des de l’Ajuntament recorden que pares, mares i tutors legals són responsables solidaris de les possibles infraccions en matèria de consum d’alcohol que puguin dur a terme els menors. I també que hi haurà controls d’alcoholèmia per part de la Guàrdia Civil per evitar possibles accidents de trànsit. Recordar que hi haurà servei de Bus gratuït a les 23.00h i a les 01.00h de la Plaça d’Algaida a Pina i a les 02.00h i a les 04.00h de Pina a Algaida tal com s’ha fent els darrers anys.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència