Connect with us

Actualitat

A Pina, la festa en pau!

L’Ajuntament d’Algaida recorda que pares, mares i tutors legals són responsables solidaris de les possibles infraccions en matèria de consum d’alcohol que puguin dur a terme els menors

L’Ajuntament d’Algaida amb motiu de l’inici de les fes- tes d’estiu al municipi amb les del nucli de Pina, recorda que aquestes són unes festes on els veïnats i veïnades de Pina i els visitants han de poder gaudir i una de les coses més importants perquè això sigui possible és el respecte i el compliment de les normes de convivència i de seguretat com ara el consum d’alcohol fora dels recintes habilitats o fer necessitats fisiològiques al carrer.

Per tot això, durant aquests dies de festa es farà complir l’ordenança de seguretat i convivència ciutadana on es contemplen sancions entre 60 i 350 euros per vulnerar-la. Concretament, l’Ajuntament recorda alguns aspectes que preveu l’ordena- nça, com són: la prohibició de la venda i consum d’alcohol a menors d’edat, que està prohibit consumir alcohol fora dels recintes habilitats per les festes o fer botellot al carrer així com fer necessitats fisiològiques (defecar, orinar, escopir).

Així mateix, els establiments o barres que dispensin begudes durant les festes mostraran en llocs visibles cartells amb la prohibició de venda d’alcohol a menors i també la signatura d’un full de compromís on consta que faran complir l’ordena- nça.

A més a més, des de l’Ajuntament recorden que pares, mares i tutors legals són responsables solidaris de les possibles infraccions en matèria de consum d’alcohol que puguin dur a terme els menors. I també que hi haurà controls d’alcoholèmia per part de la Guàrdia Civil per evitar possibles accidents de trànsit. Recordar que hi haurà servei de Bus gratuït a les 23.00h i a les 01.00h de la Plaça d’Algaida a Pina i a les 02.00h i a les 04.00h de Pina a Algaida tal com s’ha fent els darrers anys.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.

Són tendència

© 2022 defrancdigital.com