Connect with us

Actualitat

El PSIB-PSOE demana al Bloc per Felanitx que compleixi el pacte i no seguesqui en l’equip de govern

El PSIB-PSOE demana al Bloc per Felanitx que compleixi el pacte i no seguesqui en l'equip de govern

Els socialistes consideren que en cas contrari suposaria “sustentar a un regidor trànsfuga” en al·lusió a Joan Aznar

L’Executiva del PSIB-PSOE va comunicar aquest dijous a última hora que havia decidit donar llum verda a la Comissió Gestora que dirigirà a partir d’ara l’Agrupació Socialista de Felanitx els pròxims mesos, i que estarà formada per la regidora socialista Gràcia González com a Presidenta, per la militant Beatriz Ochera com a Vicepresidenta, per Juan Andrés García com a vocal, i per Cosme Bonet i Tolo Aguilar per part de la Federació Socialista de Mallorca.

En relació amb la situació política de Felanitx, el secretari d’organització del partit, Miquel Àngel Coll, va recordar que “a les passades eleccions el PSIB-PSOE va tenir 4 regidors que van fer possible la conformació d’un pacte de centreesquerra a Felanitx, sent la força més votada d’aquest pacte”, a la qual cosa va afegir que “això ha de seguir sent així, perquè que en lloc de 4 regidors n’hi hagi 3 és una anomalia democràtica”.

Per això, el secretari d’organització va insistir en demanar una vegada més a Joan Aznar que deixi la seva acta de regidor. “Si bé és cert que la llei diu que les actes són personals, nosaltres defensam que aquestes corresponen a una candidatura, que és la del PSIB-PSOE”.

En aquest sentit, Coll va afegir en què “una persona no pot partir a mitges, si no està d’acord amb el projecte pel qual s’ha presentat i ha obtingut el suport de la ciutadania pot partir, però ha de deixar pas a un altre company que sí que tengui la força i l’energia per seguir defensant el projecte socialista al municipi”. En qualsevol cas, el dirigent socialista va remarcar que “si Aznar no deixa la seva acta estam davant un cas de transfuguisme”. És per aquest fet que Coll va exigir novament al batle que destitueixi de les seves funcions a Aznar. En cas contrari, “suposaria un atac a l’historial municipal d’El Pi”, per la qual cosa “estam convençuts que no ho poden permetre de cap de les maneres i que si al seu batle li costa entendre-ho, la direcció del partit d’alguna manera li ha de fer entendre”, segons Coll.

Finalment, Miquel Àngel Coll també va fer esment en què “com no pot ser d’altra manera, també demanam al Bloc per Felanitx que compleixi el pacte i no es mantengui en un equip de govern sustentat per un regidor trànsfuga”.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència