Connect with us

Actualitat

Fan les paus

Fan les paus

Damiana Massutí s’ha acomiadat aquest divendres de l’equip de govern i s’ha disculpat amb Melanie Mesquida

L’Ajuntament de Felanitx ha viscut un divendres bastant mogut, des del punt de vista polític. Decrets de Batlia, cessaments, rodes de premsa, comiats i alguna llàgrima pels despatxos.

Un episodi de foc creuat entre la regidora d’El Pi, Melanie Mesquida i la delegada de Festes, Damiana Massutí (PSIB-PSOE), en el transcurs d’una reunió del govern municipal, va ser el detonant que va acabar accentuant encara mes si cal les tensions que des de feia mesos es venien produint-se entre alguns integrants del pacte de govern. Melanie, des d’aquest dia no ha tornat ha coincidir en cap altra reunió amb la regidora socialista. Damiana, en el seu moment, es va negar a disculpar-se pels fets, circumstància que no va facilitar rebaixar les tensions.

Una vegada el batle Monserrat aquest divendres li ha comunicat telefònicament a Damiana, igual que a la resta de companys del seu grup municipal, que havia signat el decret de cessament de les seves responsabilitats municipals, la fins ara responsable de Festes ha aprofitat la jornada per a acomiadar-se dels seus fins ara companys en les tasques de govern, així com dels propis treballadors del seu departament. Massutí també ha volgut fer extensible el seu comiat amb Melanie Mesquida, amb qui feia setmanes que no tractava i, entre llàgrimes, ha aprofitat el moment per a disculpar-se per tot el succeït entre elles dues. Ens comenten que les disculpes han estat acceptades per l’altra part en el conflicte.

Rectificar és de savis. Equivocar-se sempre suposa un aprenentatge.

Són tendència