Connect with us

Actualitat

El Bloc decidirà dilluns que ve si segueix o surt del govern municipal de Felanitx

El Bloc decidirà dilluns que ve si segueix o surt del govern municipal de Felanitx

Miquel Lluís Mestre, aquesta vegada ha posat nom i cognoms al responsable de la crisi viscuda en el pacte municipal: Xisco Duarte

Els tres regidors del Bloc per Felanitx, Miquel Lluís Mestre, Isabel Montero i Maria Mesquida han comparegut en roda de premsa per a valorar la nova situació política en l’equip de govern de Felanitx després del cessament dels tres regidors socialistes, fet públic aquest divendres pel batle, Jaume Monserrat.

En la seva intervenció, Miquel Lluís Mestre, ha deixat clar que els representants del Bloc a dia d’avui continuen treballant amb normalitat en les seves respectives àrees de gestió municipal. La continuïtat o no del Bloc en el futur govern de Felanitx dependrà de la resolució que adopti dilluns que ve la pròpia assemblea del partit municipalista.

Mestre, durant la seva intervenció davant els mitjans informatius, ha ressaltat que només caben dues opcions: “o sortir de l’equip de govern o intentar conformar una nova majoria municipal on nosaltres puguem sentir-nos còmodes”. Aquestes dues opcions seran les que seran tractades dilluns que ve en l’assemblea que celebrarà el propi partit. El dimarts faran pública la seva decisió.

Mestre, aquesta vegada ha posat nom i cognoms al responsable de la crisi viscuda en el pacte municipal: Xisco Duarte. El representant del Bloc ha acusat el seu fins ara soci de govern que els problemes interns en l’Agrupació local del PSIB-PSOE hagin acabat provocant la ruptura de l’acord municipal a tres bandes.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència