Connect with us

Actualitat

“En Jaume Monserrat no és el responsable dels problemes interns del PSOE”

"En Jaume Monserrat no és el responsable dels problemes interns del PSOE"

El batle de Felanitx ha fet públic aquest divendres el cessament dels tres regidors socialistes, fet que provoca que el govern municipal es quedi temporalment en minoria

El batle de Felanitx, Jaume Monserrat, ha anunciat aquest divendres la decisió de cessar als tres regidors del PSIB-PSOE, XiscoDuarte, Gràcia González i Damiana Massutí. El batle manté la confiança en Joan Aznar, que va anunciar la setmana passada la seva sortida de les files socialistes per desavinences. La decisió fa que el pacte signat en el seu moment entre el Pi, PSIB-PSOE i Bloc per Felanitx, hagi quedat finalment romput del tot i l’equip de govern perdi temporalment la majoria municipal.

Monserrat, que ha comparegut en la roda de premsa celebrada en el saló de plens del Consistori al costat de la seva companya de partit, Melanie Mesquida, ha arribat ha declarar que “jo no som el responsable dels problemes interns del PSIB-PSOE”, per a justificar la seva decisió, afegint a continuació que “som el responsable de Felanitx i per aquest motiu la decisió que avui s’ha pres ha estat pensant en el bé del municipi”.

El batle ha obviat recordar les desavinences internes en l’equip de govern ” ja que els periodistes, durant aquests últims dies, s’han encarregat de transcriure la situació”. Al seu judici, “el malestar existent en el pacte no ens permet gestionar de la manera més adequada una crisi sanitària i econòmica com les que estem sofrint”, al mateix temps que manifestava haver demostrat “tota la lleialtat i paciència possible amb els seus socis de govern, però les circumstàncies ens obliguen a fer un pas difícil i complicat”.

Monserrat en el seu al·legat de motius abans d’anunciar la decisió de cessar els representants del grup municipal socialista, també ha fet esment al fet que “durant tot aquest temps ens han etiquetat com un pacte d’esquerres continuista. Compartesc que érem un pacte, però no compartesc que fos d’esquerres i si, i en una certa manera ens fa sentir orgullosos, que fos continuista”. Segons el batle , “la catalogació de continuista avui s’en-dur un cop molt dur”.

“Compartesc que érem un pacte, però no compartesc que fos d’esquerres i si, i en una certa manera ens fa sentir orgullosos, que fos continuista”, ha declarat el batle

Monserrat s’ha mostrat partidari, “i als fets em remet”, com una persona partidària de la prudència davant les situacions difícils, però “el bloqueig al qual havíem arribat només permet el cessament dels regidors socialistes”.

Són tendència