Connect with us

Vist a les xarxes

Ha decidit Sanitat relegar a Fernando Simón?

Ha decidit Sanitat relegar a Fernando Simón?

El Ministeri ha informat aquest dijous que a partir d’ara el director del CAES únicament apareixerà una vegada a la setmana

Sorpresa aquest dijous en la roda de premsa del Ministeri de Sanitat a l’hora de donar a conèixer les xifres sobre l’evolució de la pandèmia. En lloc de Fernando Simón ha aparegut davant els mitjans Silvia Calzón, secretària d’Estat de Sanitat i que ja va substituir a l’expert durant les seves comentades vacances a Mallorca.

El Ministeri ha informat aquest dijous, que Simón ja únicament apareixerà una vegada a la setmana en les habituals compareixences de premsa. Calzón serà l’encarregada de posar-li cara a les xifres de contagis que viuen la majoria dels territoris de l’Estat. Per aquest motiu, un periodista ha volgut saber si s’ha “relegat” a Fernando Simón o si s’ha perdut la confiança en ell després de les seves polèmiques vacances.

Calzón ha estat categòrica en assegurar que res d’això. “És just el contrari”, ha dit. “Fernando Simón, a més d’exercir com a portaveu, és el director del CAES Centro de Coordinación de Alertas y Emergencias Sanitarias del Ministeri de Sanitat, i és una enorme responsabilitat en el dia a dia”, ha afegit, donant a entendre que Simón no podrà seguir ocupant-se de la majoria de les rodes de premsa que se celebren durant la setmana per problemes d’agenda.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència