Connect with us

Actualitat

Google Maps permetrà conèixer el risc de rebrots a escala local

Google Maps permetrà conèixer el risc de rebrots a escala local

La nova funcionalitat s’afegirà en els pròxims dies per a tots els dispositius d’Android i iOS

Google Maps també informarà sobre el risc de rebrot de la Covid-19 en el teu territori o municipi. A més de donar informació sobre el trànsit o recomanar les millors rutes, ara, quan es faci qualsevol consulta amb l’aplicació, l’usuari també podrà saber quina és la situació de la pandèmia en aquell moment en un zona determinada.

La nova funcionalitat s’afegirà en els pròxims dies per a tots els dispositius d’Android i iOS, i apareixerà com una capa extra sobre els mapes que els usuaris podran seleccionar amb el nou botó Covid-19 info, que es trobarà al menú de capes. L’opció estarà disponible per als 220 països i territoris que hi ha actualment a Google Maps, i hi haurà dades a escala provincial o estatal, comarcal i municipal, sempre que aquestes dades existeixin i siguin públiques.

La informació que es mostrarà serà la mitjana dels últims set dies de casos de la Covid-19 per cada 100.000 habitants, així com una etiqueta en què s’indicarà si la tendència de nous casos va a l’alça o a la baixa.

Són tendència