Connect with us

Comunitat

El Govern reivindica la necessitat de crear corredors aeris segurs específics amb cada illa

El Govern reivindica la necessitat de crear corredors aeris segurs específics amb cada illa

El secretari d’Estat de Turisme, Fernando Valdés, ha iniciat aquest dijous una visita de dos dies a Balears

El conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, Iago Negueruela, ha plantejat aquest dijous la necessitat d’obrir les illes de manera independent en funció de com sigui la seva situació epidemiològica. Per a això, és necessari que el Govern d’Espanya negociï amb els països de la Unió Europea (UE), que representen els principals mercats emissors de turistes cap a les Illes Balears, corredors aeris segurs específics amb cada illa.

Negueruela ha recordat que “ara més que mai” cal continuar treballant en la reactivació de corredors turístics segurs de la mà del Govern d’Espanya, “en funció de com sigui la seva situació epidemiològica i establint corredors amb els seus principals mercats”. No obstant això, ha recalcat, “el primer és reduir la transmissió de la malaltia i al mateix temps treballar amb el sector en aquests mesos tan importants el posicionament global de les nostres illes per a tornar a ser un referent mundial”.

Per la seva part, el secretari d’Estat de Turisme, Fernando Valdés, que ha iniciat aquest dijous una visita de dos dies a Balears, en el transcurs d’una reunió celebrada amb el sector turístic de Menorca, ha remarcat que “encara que la crisi sigui total, les solucions han de ser singularitzades i, per tant, compartim l’estratègia de crear corredors segurs per a cada illa”.

Són tendència