Connect with us

Actualitat

El batle de Felanitx no cessarà a Joan Aznar

El batle de Felanitx no cessarà a Joan Aznar

La crisi en l’equip de govern segueix sense tancar-se, però poden produir-se novetats en les pròximes hores

La crisi de govern a l’Ajuntament de Felanitx segueix sense tancar-se de manera definitiva, malgrat que els diferents grups que formen el pacte de govern reconeixen, uns públicament i altres en privat, que el pacte subscrit a tres bandes, ara fa 15 mesos, està romput, tal com declarava aquesta mateixa setmana a defrancdigital.com el cap de files del Bloc, Miquel Lluís Mestre.

Ara és el batle, Jaume Monserrat, a qui li correspon posicionar-se en un sentit o un altre. El primer edil ha de decidir si aposta per renegociar el pacte inicial dels tres partits o del contrari decideix apostar per noves vies de negociació política, en aquest cas amb el PP, amb qui ja s’haurien produït trobades en aquest sentit i les negociacions podrien estar ja més avançades del que alguns creuen.

El batle de Felanitx no cessarà a Joan Aznar

El batle no té intenció d’atendre la petició presentada aquest dimecres en el registre municipal pel PSIB-PSOE, sol·licitant el cessament del regidor Joan Aznar.

Aquest divendres, el batle de Felanitx, Jaume Monserrat, té previst comparèixer davant els mitjans de comunicació en el transcurs d’una roda de premsa anunciada per a les 10.30 hores del matí a la sala de plens del Consistori. S’espera que el batle, en aquesta convocatòria, resolgui de manera definitiva molts dels dubtes que des de fa ja setmanes van sobrevolant l’ambient polític del municipi. L’única cosa certa i segura ara mateix, és que el batle no té intenció d’atendre la petició presentada aquest dimecres en el registre municipal pel PSIB-PSOE, sol·licitant el cessament del regidor Joan Aznar, després d’anunciar que abandonava la militància socialista per a passar a ser regidor no adscrit. Monserrat ja ha reconegut obertament que no fa comptes cessar o destituir al fins fa poc secretari general de l’Agrupació Socialista de Felanitx, què continuaria formant part del futur govern municipal, si bé podria canviar les àrees de gestió de les quals s’ha vingut ocupant fins ara, segons han reconegut fonts municipals.

El batle podria fer públic aquest divendres el cessament dels regidors del PSIB-PSOE Xisco Duarte, Gràcia González i Damiana Massutí “per pèrdua de confiança

Menys segura sembla la continuïtat en el govern municipal, a partir d’aquest divendres, dels regidors Xisco Duarte, Gràcia González i Damiana Massutí. El batle podria anunciar el cessament dels tres regidors socialistes “per pèrdua de confiança”.

Són tendència