Connect with us

Actualitat

El PSIB-PSOE demana al batle de Felanitx que destitueixi com a regidor a Joan Aznar

El PSIB-PSOE demana al batle de Felanitx que destitueixi com a regidor a Joan Aznar

Els socialistes lamenten que finalment  el fins ara secretari general de l’Agrupació Socialista “hagi decidit adquirir la condició de trànsfuga”

La crisi política a l’Ajuntament de Felanitx continua generant capítols a l’espera de conèixer finalment com es tanquen les desavinences entre alguns dels integrants del govern municipal.

Aquest mateix dimecres, el grup municipal socialista ha presentat un escrit en el registre municipal del Consistori reclamant al batle, Jaume Monserrat, que destitueixi com a regidor a Joan Aznar i que redistribueixi les seves àrees de govern entre els regidors socialistes.

Segons exposa el partit en una nota de premsa, “davant la negativa del regidor de l’Ajuntament de Felanitx, Joan Aznar, de rectificar la seva decisió de deixar el Grup Municipal Socialista, oferida per l’assemblea de l’Agrupació Socialista de Felanitx dilluns passat, “la Federació Socialista de Mallorca es veu obligada a reclamar al batle que destitueixi a Aznar com a regidor de l’equip de govern i que redistribueixi les seves responsabilitats entre els regidors socialistes”.

Els socialistes, mitjançant un comunicat de premsa, “lamenten que finalment Aznar hagi decidit adquirir la condició de trànsfuga, per la qual cosa demanen al batle de Felanitx que no empari aquesta decisió i que el Partit Socialista assumeixi les àrees de govern que li pertoquen, seguint el pacte signat a principi de legislatura”.

Els socialistes també insisteixen en defensar “la vigència de l’acord signat entre el PSIB-PSOE, el Bloc i El Pi, per la qual cosa reclamen lleialtat als socis de govern i que les competències assignades al Partit Socialista siguin gestionades pels regidors del Grup Municipal Socialista, qui a més a més és la força més votada del pacte”.

Joan Aznar, divendres passat, va anunciar la seva intenció d’abandonar les files socialistes i la seva voluntat de seguir en el Consistori en qualitat de regidor no adscrit.

Els socialistes també insisteixen en defensar “la vigència de l’acord signat entre el PSIB-PSOE, el Bloc i El Pi”

 

Són tendència