Connect with us

Actualitat

El PSOE vol que Joan Aznar rectifiqui la seva decisió d’abandonar el grup socialista de Felanitx

El PSOE vol que Joan Aznar rectifiqui la seva decisió d'abandonar el grup socialista de Felanitx

Una comissió gestora del partit a Palma dirigirà temporalment l’agrupació local

La Federació Socialista de Mallorca, mitjançant un comunicat de premsa, ha reiterat aquest dimarts el seu compromís amb Felanitx i amb el pacte de govern signat a principi de legislatura, després de l’assemblea local celebrada aquest passat dilluns a la Casa de Cultura del municipi.

Segons la nota, “constatada la dimissió de diversos membres de la Comissió Executiva local, i seguint els estatuts orgànics, la federació insular nomenarà el pròxim dijous una nova Comissió Gestora que dirigirà el partit fins a l’elecció de la nova direcció de l’agrupació”.

El comunicat exposa que “tant l’assemblea com el grup municipal han acordat continuar les converses i donar un temps de rectificació al regidor i fins divendres passat secretari general de l’Agrupació Local de Felanitx, Joan Aznar”. El mateix Aznar, divendres passat, en una compareixença davant els mitjans va anunciar la seva desvinculació del grup socialista i la voluntat de continuar en el Consistori en qualitat de regidor no adscrit.

Segons la nota de premsa de la FSM, “mentre continuen les negociacions, des del PSIB-PSOE es vol deixar clar que el pacte de govern manté la seva vigència, per la qual cosa espera que els socis continuïn lleials a allò que va ser signat per totes les parts”.

En aquest sentit, els socialistes consideren que “sempre han treballat pel bé del poble i amb lleialtat al batle i al pacte, fet que seguirà sent així, per la qual cosa esperen que el batle de Felanitx, com a màxim representant del pacte, mantengui la mateixa lleialtat i compleixi amb la paraula donada en el moment de signar el pacte, fins que el Partit Socialista tanqui la situació interna actual”.

Són tendència