Connect with us

Actualitat

La Seguretat Social a Felanitx reprendrà aquest dimecres l’atenció al públic

Seguretat Social.

Abans cal demanar cita prèvia per a poder ser atesos de manera presencial

L’Ajuntament de Felanitx ha rebut la comunicació oficial per part de la direcció provincial de Balears -depenent del Ministeri d’Inclusió, Seguretat Social i Migració-, que el centre d’atenció i informació de la Seguretat Social, ubicat al carrer 31 de març, tornarà reprendrà a partir d’aquest dimecres dia 23 l’atenció al públic.Tots els interessats hauran de sol·licitar amb anterioritat la corresponent cita prèvia perquè puguin ser atesos de manera presencial. El servei es va veure interromput de forma temporal el passat mes de març a conseqüència de les restriccions provocades per la crisi sanitària.

Els ciutadans que vulguin tramitar els seus documents han de telefonar al servei de cita prèvia al 901 106 570. L’horari d’atenció al públic d’aquesta delegació és de dilluns a divendres de les 09.00 a les 14.00 hores.

En l’últim ple municipal celebrat dilluns passat, la totalitat de grups amb representació en el Consistori de Felanitx van donar el seu suport a una moció presentada pel PP, on se sol·licitava la reobertura de les instal·lacions i del servei.

Són tendència