Connect with us

Comunitat

Bankia i CaixaBank concentren més d’un 40% de la quota de mercat a Balears

Bankia i CaixaBank concentren més d'un 40% de la quota de mercat a Balears

Les dues entitats bancàries van acordar aquest dijous la seva fusió, mentre que els sindicats expressen la seva preocupació per l’impacte que tindrà en l’ocupació l’operació

Bankia i CaixaBank concentren més d’un 40% de la quota de mercat a Balears. Bankia en té un 18% i CaixaBank un 25%. Pel que fa a la implantació territorial, entre les dues entitats concentren el 70% de totes les sucursals que hi ha a les Illes: CaixaBank té 151 oficines i més de 800 empleats. Bankia es mou en xifres semblants, però una mica per davall: té 123 oficines i uns 780 treballadors a totes les illes. En totes dues entitats, els darrers anys, hi ha hagut retallades en oficines i en nombre de treballadors.

Precisament aquesta és la preocupació que han expressat en aquestes últimes hores els sindicats de les dues entitats, després que els principals òrgans directius acordassin aquest dijous una fusió del tot impensable anys enrera. CaixaBank ha evitat pronunciar-se sobre la retallada de personal derivat de la fusió.

Són tendència

© 2022 defrancdigital.com