Connect with us

Comunitat

Un vigilant de seguretat privada és detingut per sostreure diverses plantes de marihuana a Campos

Un vigilant de seguretat privada és detingut per sostreure diverses plantes de marihuana a Campos fent-se passar per agent de la Policia Judicial

Ha estat arrestat per robatori amb violència i usurpació de funcions, juntament amb una altra persona

Els fets es van produir la setmana passada a la localitat de Campos. La Guàrdia Civil va detenir a dos homes com a presumptes autors d’un robatori amb violència i usurpació de funcions.

Va ser la matinada del passat dia 10 de setembre, quan dos homes van entrar al pati d’un habitatge, amb intenció de tallar diverses plantes de marihuana que l’amo de l’immoble tenia sembrades. Aquest en escoltar renous procedents de l’exterior va sortir i va sorprendre aquestes persones, que en veure’s descoberts ho van colpejar i es van acreditar com a Policia Judicial, abandonant el lloc amb tres de les plantes que ja havien arrencat.

L’endemà es va tornar a personar en el mateix habitatge un d’ells, identificant-se de nou com a Policia Judicial i exigint al propietari que li donés una altra de les plantes de marihuana que li quedava en el domicili, manifestant-li el propietari de la casa que ja s’havia desfet d’ella.

Per tot això l’afectat va presentar una denúncia, després de la qual es va obrir una recerca que va donar com a resultat la identificació i detenció de dues persones, determinant que un dels autors era un vigilant de seguretat privada que va utilitzar la documentació professional per a fer-se passar per policia, per la qual cosa a més d’un delicte de robatori se li imputa un delicte d’usurpació de funcions.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència