Connect with us

Actualitat

Joan Aznar anuncia que deixa el PSOE de Felanitx i continuarà com a regidor no adscrit

Joan Aznar anuncià que deixa el PSIB-PSOE de Felanitx i continuarà a l'Ajuntament com a regidor no adscrit

El fins ara secretari general de l’agrupació local socialista considera que “la situació obliga a prendre decisions i ho faig en benefici del poble

La crisi interna que des de fa mesos viu el PSIB-PSOE de Felanitx ha donat peu aquest divendres a un capítol polític del tot inesperat fins avui. El fins ara secretari general de l’agrupació local socialista de Felanitx, Joan Aznar, ha anunciat aquest matí, en una compareixença davant els mitjans informatius, que renunciarà al càrrec de secretari general dels socialistes de Felanitx perquè considera que “la situació havia arribat a un punt límit i és necessari prendre decisions al respecte”. Ha justificat el pas endavant dient que “des de fa molt temps han anat succeint-se una sèrie de situacions en el si del partit que no compartesc i que m’han fet sentir ha disgust”. Al mateix temps, Joan Aznar també ha considerat que “la inestabilitat en el si de l’equip de govern no és bona per al municipi. El poble és qui acaba pagant les conseqüències i cal revertir la situació d’una vegada per totes”.

Aznar anuncia la seva sortida voluntària de les files socialistes, incidint en el fet que “és una decisió molt meditada i al mateix molt desagradable per part meva”. A partir d’ara la seva intenció és la de continuar com a regidor de l’Ajuntament de Felanitx, però aquesta vegada en qualitat de regidor no adscrit.

La decisió feta publica per part del fins ara secretari general dels socialistes de Felanitx, li obre la possibilitat de poder continuar formant part de l’equip de govern municipal, en cas que el batle Jaume Monserrat, decideixi cessar en els pròxims dies als representants del PSIB-PSOE en el Consistori, després de la desconfiança existent entre els membres d’El Pi i una part del grup de representants socialistes, liderats per Xisco Duarte. Una possibilitat que no està del tot confirmada, però que ha pres molt de cos en les últimes hores, tal com pot interpretar-se amb la decisió presa per Aznar.

“És una decisió molt meditada i al mateix molt desagradable per part meva”

Precisament, el comitè local del partit regionalista té previst celebrar aquest mateix divendres a Portocolom una reunió per tal d’analitzar la situació creada en el mateix equip de govern.

Són tendència