Connect with us

Actualitat

Felanitx confia que la nova deixalleria pugui començar a construir-se a finals d’any

Felanitx confia que la nova deixalleria pugui comença a construir-se a finals d'any

Estaria ubicada al polígon de Son Colom i seria finançada íntegrament amb doblers municipals

La construcció de la deixalleria a Felanitx podria començar a construir-se a finals d’any, segons ha informat el mateix Consistori mitjançant una nota de premsa. Es preveu ubicar-la al polígon de Son Colom i el nou projecte seria finançat íntegrament amb recursos municipals.

La licitació de les obres s’iniciarà just en el moment que el reglament de la mateixa quedi aprovat en sessió plenària, que previsiblement podria ser el pròxim mes de novembre.

El regidor de Medi Ambient, Miquel Lluís Mestre, s’ha referit en aquest projecte afirmant que “quan tinguem la deixalleria en funcionament es podrà tenir un control dels residus al municipi. Es podran instal·lar càmeres de vigilància i entenem que se’n farà un ús correcte de les instal·lacions. Els plans de l’Ajuntament eren aixecar la deixalleria aquest 2020 i deixar la gestió tant de la recollida de fems com del servei de deixalleria municipal pel 2021”. La previsió del govern municipal és que hi hagi altres punts verds a més del de Portocolom a la resta de nuclis com són S’Horta, Cas Concos i Cala Ferrera.

Cal recordar que Felanitx ja fa diversos anys que intenta posar en marxa aquest servei, que quan va intentar que el servei fos licitat, els anys 2016 i 2018 respectivament, en tots dos casos l’adjudicació va quedar deserta.

Són tendència