Connect with us

Oci i Cultura

Manacor ret un sentit reconeixement a Biel Majoral

Manacor ret un sentit reconeixement a Biel Majoral

El músic, filòleg i activista d’Algaida ha rebut aquest dijous a la nit la distinció que anualment concedeix l’Escola Municipal de Mallorquí

A pesar de l’aforament limitat de públic que les actuals circumstàncies sanitàries imposen, l’Auditori de Manacor ha congregat aquest dijous a la nit a un nombre important de persones que no s’han volgut perdre l’acte de Reconeixement de Mèrits 2020 que aquest any tenia com a protagonista a Gabriel Oliver i Oliver, més conegut com a Biel Majoral.

Majoral va rebre el guardó de mans del batle de Manacor, Miquel Oliver, qui va recordar que Biel Majoral s’ha distinguit més enllà de la trajectòria professional”, ha destacat, segons el batle, «per un compromís artístic i polític i per una constant defensa de la llengua, del país, de les capes més desafavorides i de qualsevol causa justa.» Molt nacional», i és que «ha sabut posar lletra i música a la nostra identitat. Ha sabut provocar que la nostra consciència com a poble creixi i es reafirmi», va assegurar el batle en el seu discurs.

El guardonat, després d’unes paraules d’agraïment, va interpretar un recull de temes. L’acompanyaven els músics Delfí Mulet a la guitarra, Miquel Brunet al piano, Biel Oliver Torres al clarinet i Catalina Obrador a l’oboè. La padrina del guardonat, la glosadora Maribel Servera, també va acompanyar amb la seva glosa la música de Majoral. L’acte del Reconeixement de Mèrits 2020 va comptar enguany amb una posada en escena renovada, sota la direcció de Joan Toni Sunyer. La mestra Neus Barceló Mascaró obrí l’esdeveniment i feu una breu presentació. Intercalant els discursos, la projecció de diferents vídeos amb la participació de personatges coneguts que resaltaren la figura de Majoral.

L’acte d’enguany va comptar amb una posada en escena renovada, sota la direcció de Joan Toni Sunyer

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència