Connect with us

Comunitat

Investiguen a turista de Madrid per agredir a un vigilant del tren a Marratxí

Investiguen a turista de Madrid per agredir a un vigilant del tren a Marratxí

Els fets es remunten al passat 19 de juliol

La Guàrdia Civil investiga a un jove de Madrid, de 20 anys, com el presumpte autor d’una agressió a un vigilant de seguretat del tren, ocorreguda el passat 19 de juliol en l’estació d’Es Figueral, a Marratxí.

El vigilant va denunciar que va ser agredit per un jove que anava acompanyat d’una al.lota, després que el guàrdia advertís a la jove de l’obligació de dur la mascareta.

Després de discutir amb el vigilant, el jove li va arrabassar la defensa que portava en el cinturó i li va colpejar amb ella en diverses parts del cos, en repetides ocasions, abans d’abandonar el lloc precipitadament.

L’Àrea de Recerca de la Guàrdia Civil de Pont d’Inca va iniciar la recerca del cas a partir de les imatges del circuit tancat de televisió de l’estació del tren.

La Guàrdia Civil ha identificat com a autor dels fets a un jove de 20 anys d’edat, turista, que va estar a Mallorca de vacances uns dies i va tornar al seu lloc de residència a Madrid. Una vegada localitzat a Madrid, va ser citat a declarar en qualitat d’investigat per un delicte de lesions.

Són tendència