Connect with us

Vist a les xarxes

Valtònyc acusa Iglesias d’haver-lo ignorat després que el condemnessin per injúries greus a la Corona

Valtònyc acusa Pablo Iglesias d’haver-lo ignorat després que el condemnessin per injúries greus a la Corona

El raper mallorquí, exiliat a Brussel·les, ha reconegut que ha rebut diverses ofertes per formar part de llistes electorals

Valtònyc ha concedit aquest dimecres una entrevista a El món a RAC1, que dirigeix i presenta el periodista Jordi Basté, després que s’hagi ajornat novament la decisió sobre la seva extradició. El raper ha parlat una mica de tot. S’ha mostrat especialment critic amb Pablo Iglesias, líder d’Unidas Podemos, per haver-lo ignorat després que el condemnessin per injúries greus a la Corona i enaltiment del terrorisme.

Cal recordar, que una de les cançons en què es basa la sentència és No al Borbó, que va compondre a petició de La Tuerka, el programa que presentava l’actual vicepresident del govern espanyol. Valtònyc ha explicat que, dies després que fos condemnat per la cançó en qüestió, va mantenir una conversació telefònica amb Iglesias per tractar l’assumpte, però que després mai més es va posar en contacte amb ell.

Segons el raper mallorquí, exiliat des de fa mesos a Brussel·les, la raó per la qual des de Podem no s’han posicionat a favor seu més enllà de les piulades és que és massa crític amb el partit a les xarxes. De fet, ha assegurat que el mateix Jaume Asens (el polític que té una cama manacorina), temps enrere, va arribar a dir-li: “No faran res perquè ens fots massa canya per Twitter. Quan deixis de fotre’ns canya per Twitter ja en parlarem”.

Valtònyc també s’ha mostrat molt crític amb els partits independentistes catalans. Els acusa d’haver relegat la independència per mantenir els càrrecs i el poder autonòmic. També ha reconegut que ha rebut diverses ofertes per formar part de llistes electorals per part de partits de Mallorca i Catalunya.

Són tendència