Connect with us

Esports

El Conecta Balear CV Manacor tanca la plantilla amb la incorporació del brasiler, Caetano Filter

caetano filter

El jugador, de 25 anys, ja havia militat en el conjunt manacorí

El Conecta Balear CV Manacor tanca la seva plantilla de cara a la temporada 2020-21 amb el fitxatge estrella de l’equip: Es tracta del receptor brasiler Caetano Filter. El jugador, de 25 anys,  torna a Manacor i s’incorpora al conjunt de Lluís Enric Molada amb l’objectiu d’imprimir major eficiència en recepció i oferir més recursos en l’atac.

El director tècnic de l’equip, Diego Gallego, s’ha mostrat satisfet d’aquesta incorporació ja que “Filter és un jugador eficaç en recepció i ens permetrà construir un joc més ordenat i precís en atac”. Segons Gallego, “l’atac i la recepció són els seus punts forts”.

Filter aterra aquest dimarts a Son Sant Joan, procedent de Porto Alegre, després de passar una temporada a Xipre, militant en el Pafiakos Paphos. El jugador ha expressat en nombroses ocasions les seves ganes de tornar a l’illa, i en concret al Conecta Balear “on existeix la millor afició del món”.

Filter s’ha incorporat aquest dimecres als entrenaments de l’equip en el poliesportiu Miquel Àngel Nadal, i es prepara així per a poder debutar en el Premi Ciutat de Palma, i per al tret de sortida de la Superlliga.

Són tendència