Connect with us

Vist a les xarxes

Armengol reconeix que “és possible que s’hagin de tancar escoles”

Armengol reconeix que "és possible que s'hagin de tancar escoles"

La presidenta del Govern ha comparegut en el Parlament per a tractar sobre la incidència del virus a Balears

La presidenta del Govern, Francina Armengol, s’ha referit aquest dimarts en el Parlament a la incidència en el sector educatiu de les Illes de la Covid-19 i ha afirmat: “Hi haurà contagis (en els col·legis) i és possible que passi com en tants altres llocs que es tinguin de tancar escoles”.

Armengol ha comparegut en el Parlament per a tractar sobre la incidència del virus a Balears i ha reconegut que no se sap “amb certesa què passarà aquest curs” que acaba de començar perquè aquesta crisi sanitària no s’ha viscut “mai”.

Davant aquesta conjuntura, el Govern està realitzant “molts esforços” per a fer front al virus en els col·legis amb plans de contingència, la contractació de 560 professors més i la compra de material de neteja i protecció per als centres educatius.

L’executiu ha destinat “més recursos que mai” al sector educatiu perquè “la pandèmia no pot posar en risc el futur dels nostres nens, que és el futur del conjunt de la nostra societat”, ha subratllat la presidenta.

A més, Armengol ha manifestat que fins que no hi hagi una vacuna s’haurà de conviure amb aquesta malaltia; mentrestant s’aplicaran “totes les mesures de seguretat que siguin necessàries”.

“Fins que no hi hagi una vacuna s’haurà de conviure amb aquesta malaltia”, ha declarat la presidenta del Govern

Són tendència