Connect with us

Societat

Tres menors d’edat són investigats per causar danys en 13 vehicles a Sencelles

Tres menors d'edat són investigats per causar danys en 13 vehicles a Sencelles

Retrovisors romputs, punxada de rodes i trencament de vidres, en cotxes estacionats en diversos carrers i aparcaments del municipi

La Guàrdia Civil de Sineu en col·laboració amb la Policia Local de Sencelles, va iniciar una recerca amb motiu de la recepció de tretze denúncies, per la comissió de danys intencionats en vehicles estacionats en la via pública.

Els fets es van produir les nits del 3 al 5 de setembre i els danys principalment afectaren retrovisors, rodes i vidres de vehicles, estacionats en diversos carrers i aparcaments del municipi.

Després de les primeres gestions amb el suport de la Policia Local, la declaració de diversos testimonis i col·laboració ciutadana, es va aconseguir identificar als possibles autors. Una vegada localitzats els joves, amb edats compreses entre els 15 i 16 anys, van ser investigats com a presumptes autors d’un delicte continuat de danys.

Pendents dels resultats de peritatge, s’estima que el valor dels danys causats als vehicles podria ascendir als sis mil euros. Les diligències policials instruïdes han estat lliurades a la Fiscalia de Menors de Balears.

Són tendència