Connect with us

Comunitat

Armengol anuncia més restriccions de mobilitat en diferents punts de Balears

Armengol anuncia més restriccions de mobilitat en diferents punts de Balears

En la zona del carrer Arquitecte Bennàssar a Palma i la resta en dues àrees d’Eivissa

El Govern aprovarà a finals d’aquesta setmana més mesures de confinament i noves restriccions de mobilitat en la zona del carrer Arquitecte Bennàssar de Palma i en els barris més afectats per la Covid-19 de Sant Antoni i Eivissa capital.

Així ho ha anunciat la presidenta del Govern, Francina Armengol, en el Parlament balear, amb motiu de la seva compareixença en relació a la incidència del coronavirus en el territori.

“Parlam de decisions difícils que no agraden a ningú i exigeixen un sacrifici més gran als ciutadans i ciutadanes, als negocis i als treballadors, però també sabem que donen resultats i faran que aturem el virus abans i tornem abans a la normalitat”, ha argumentat la presidenta.

Aquesta decisió es produeix després de la decisió el divendres passat de l’executiu autonòmic de confinar, per un mínim de 15 dies, els barris de Son Gotleu, Cas Capiscol, La Soledat Nord i una part de Son Canals, on viuen gairebé 23.000 persones integrades en l’àrea amb major incidència de coronavirus de Balears.

Són tendència