Connect with us

Vist a les xarxes

L’OMS pronostica el pitjor escenari: Els morts diaris per la Covid pujaran a l’octubre i novembre

Lleuger augment del nombre de víctimes mortals per la Covid-19 a l'estat: 430 morts en les últimes 24 hores

La tardor serà “més dur”

Així de preocupats veuen des de l’Organització Mundial de la Salut (OMS) l’avanç del coronavirus i adverteixen que a l’octubre i novembre augmentaran les morts diàries relacionades amb la Covid-19.

La pròxima tardor “serà més dur”, pronostiquen des de l’organisme mundial de la salut. “A l’octubre i novembre es veurà una mortalitat més elevada”, ha declarat aquest dilluns, Hans Kluge, director regional de l’OMS per a Europa. Unes declaracions que arriben quan el nombre de casos registrats s’està disparant arreu d’Europa, però amb una xifra diària de morts que de moment està gairebé estable.

Segons Kluge, “estem en un moment en què els països no volen escoltar aquest tipus de males notícies, i ho entenc”, ha dit el dirigent de l’OMS si bé ha aprofitat els seus mals auguris per a difondre un missatge mitjanament esperançador: “La pandèmia de detindrà en un moment o un altre”.

Aquest dilluns i dimarts l’OMS Europa reuneix la totalitat dels seus membres per a debatre l’estratègia a seguir contra el coronavirus. Un pla per als pròxims cinc anys, ja que l’OMS no considera que l’arribada d’una vacuna no suposarà el punt i final immediat de la pandèmia.

Són tendència