Connect with us

Comunitat

87 dels 112 usuaris de la residència de Sant Joan s’han vist contagiats

87 dels 112 usuaris de la residència de Sant Joan s'han vist contagiats

Un nou cribatge dut a terme en el centre geriàtric la setmana passada va permetre detectar 28 nous positius

Un nou cribatge dut a terme en la residència Sèniors Sant Joan ha permès detectar 28 nous casos positius de la Covid-19 entre usuaris del geriàtric, la qual cosa eleva a 81 el nombre d’usuaris afectats, mentre que 25 treballadors també estan contagiats.

Segons va informar aquest últim cap de setmana la Conselleria de Salut, 26 persones de la residència estan hospitalitzats, 1 d’ells diagnosticats en aquestes últimes proves.

Aquest nou cribatge es va dur a terme dimecres passat en el marc del pla de noves anàlisis massives preventius en els centres residencials de persones grans de Mallorca, on se sotmetrà a proves a 6.000 usuaris.

En la residència Sèniors de Sant Joan ja es va realitzar un cribatge en detectar-se en els últims dies d’agost el positiu d’un treballador i un resident, proves massives que es van dur a terme a 70 treballadors i 112 residents de les quals es van derivar, altres 56 positius d’usuaris i 20 de treballadors.

Amb la nova tanda de test s’ha determinat que el 72% dels residents i el 35% dels treballadors del centre han resultat contagiats de coronavirus.

Són tendència