Connect with us

Actualitat

Medi Ambient i el MAPA renoven el conveni per a la gestió de la reserva marina del Llevant

Medi Ambient i el MAPA renoven el conveni per a la gestió de la reserva marina del Llevant

La zona protegida compta amb una extensió de 11.285 hectàrees

El Ministeri d’Agricultura, Pesca i Alimentació (MAPA) i la Conselleria d’Agricultura, Pesca i Alimentació del Govern han renovat el conveni per a la gestió conjunta de la reserva marina del Llevant, així com d’aquelles reserves que s’estableixin en el futur a Balears, que incloguin aigües interiors i exteriors, segons ha informat el Ministeri en un comunicat aquest dilluns.

Des de la creació de la reserva marina de Llevant de Mallorca, en 2007, el Ministeri i la conselleria de Medi Ambient han realitzat actuacions conjuntes per a la gestió d’aquest espai natural.

En el comunicat s’especifica que les reserves marines són espais protegits el principal objectiu dels quals és la conservació dels recursos pesquers i dels seus hàbitats a més de fomentar activitats sostenibles.

La reserva marina de Llevant de Mallorca compta amb una extensió de 11.285 hectàrees, i està situada enfront de les costes dels municipis d’Artà i Capdepera.

El comunicat emès pel Ministeri especifica que el MAPA aportarà embarcacions i mitjans tècnics específics, com a equips de vigilància.

Per part seva, la Conselleria facilitarà les instal·lacions per als serveis i s’encarregarà de les relacions institucionals amb les administracions insulars i locals.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència