Connect with us

Actualitat

L’Hospital de Manacor només permetrà un acompanyant per pacient hospitalitzat

La persona interessada prèviament tindrà que s’identificada i li serà lliurada un targeta identificativa

A causa de la situació de pandèmia per la COVID-19, l’Hospital de Manacor ha comunicat aquest dilluns que ha decidit establir un sistema de control per accedir a les habitacions de les diferents unitats d’hospitalització que es posa en marxa a partir d’avui mateix. A les habitacions de les persones hospitalitzades només hi podrà accedir un acompanyant per pacient, que prèviament serà identificat mitjançant una targeta.

Segons ha informat el centre sanitari, aquesta mesura intenta controlar i reduir el nombre d’entrades i sortides de persones, amb la finalitat de garantir la seguretat dels pacients i de facilitar les tasques assistencials dels professionals sanitaris.

L'Hospital de Manacor només permetrà, a partir d'avui, un acompanyant per pacient hospitalitzatQue cal fer per aconseguir aquesta targeta:

– Si la persona interessada és un acompanyant d’un pacient cal dirigir-se al Servei d’Atenció a les Persones en horari de 8.00 a 14.00 h. Si és fora d’aquest horari, us heu de dirigir al taulell d’Admissió. En cap de setmana o dia festiu us atendran fins a les 21.00 h.
Ambdós serveis estan situats a l’entrada principal de l’Hospital.
El personal us entregarà la targeta d’acompanyant que us identifica. A la targeta hi figurarà el número d’habitació i llit del pacient.

Durant l’estada a l’Hospital

-L’acompanyant haurà de dur en un lloc dur visible la targeta. Així, el personal us podrà identificar. En cas contrari, el personal us podrà demanar que abandoneu l’Hospital.

– Es recomana que l’acompanyant sigui la mateixa persona durant tot el dia. Si hi ha un canvi d’acompanyant, li haureu d’entregar la targeta perquè vagi identificat.

– Quan s’abandoni l’Hospital, la targeta haurà de ser dipositada a la bústia “Recollida de targetes d’acompanyant” que hi ha a la sortida de l’Hospital.

– En el cas de situacions especials el personal de la planta valorarà la possibilitat de tenir més d’un acompanyant. En aquest cas, li lliurarà una altra targeta anomenada d'”Acompanyant en Situacions Especials”, que haurà de retornar al control d’infermeria quan se’n vagi.

Són tendència