Connect with us

Esports

L’Urbia Voley Palma es fa amb el ‘Trofeu Ciutat de Manacor’ (1-3)

L'Urbia Voley Palma es fa amb el 'Trofeu Ciutat de Manacor' (1-3)

Tot i la derrota el Conecta Balear CV Manacor va transmetre bones sensacions

El Trofeu Ciutat de Manacor de vòlei va servir per escalfar els motors de la Superlliga en l’àmbit territorial. L’enfrontament entre el Conecta Balear CV Manacor i l’Urbia Voley Palma va permetre la tornada, això si, amb un aforament limitat a 150 espectadors, que el Pavelló Miquel Àngel Nadal tornés a presentar públic a les grades, enmig de moltes mesures sanitàries.

Partit que va servir de rodatge per als dos equips que preparen el retorn a la competició oficial a partir del pròxim mes d’octubre. Moltes cares noves en els dos equips. En el cas del Conecta Balear CV Manacor, va permetre veure en acció el retorn de dos vells coneguts de l’afició local com és el cas de Miquel Gallego i Anderson Chourio. A l’Urbia Voley van destacar les incorporacions de jugadors com Juanmi, González i Dani Ruiz.

FITXA TÈCNICA DEL PARTIT: (1-3)

PARCIALS: (25-19), (18-25), (19-25), (19-25)

CONECTA BALEAR CV MANACOR: López D., Cabrer JF, Chourio A., Vanole T., Gallec M. També van jugar Rodríguez A., Catalá A., Lorente R., Mesquida X., Piris A., Martins R. i Gibanel S .

URBIA VOLEY PALMA: De l’Carmen G., De Oliveira I., Pernambuco, Da Cruz W., Perini R. i Cairus R. També van jugar Sánchez A., González J., Bernal A. De la Rosa T., Pont G. i Lladó J.

Pavelló Miquel Àngel Nadal Manacor

L’enfrontament entre el Conecta Balear CV Manacor i l’Urbia Voley Palma va permetre la tornada, això si, amb un aforament limitat a 150 espectadors, que el Pavelló Miquel Àngel Nadal tornés a presentar públic a les grades.

Són tendència