Connect with us

Esports

Va guanyar l’atleta

Ha guanyat l'atleta

Joan Ros va establir un temps de 55’56”, una mitjana quilomètrica d’1’09”5, mentre que el cavall va superar la línia de meta amb un temps de 56’65”

La pista de l’hipòdrom de Manacor ha estat l’escenari d’un dels esdeveniments més esperats tant per a aficionats al trot com per a aficionats a l’atletisme, el duel “l’home contra el cavall”, cursa que ha enfrontat l’atleta manacorí Joan Ros amb el cavall Ritz du Bocage, a regnes d’un altre manacorí, Jaume Fluxà.

La prova, que s’havia de disputar el mes d’abril i que quedà ajornada a causa de la crisi sanitària, ha transcorregut seguint la nova normativa sanitària, amb un aforament limitat a 500 persones i totes les mesures de prevenció del virus. La prova ha estat retransmesa via streaming en el canal de YouTube de l’Ajuntament de Manacor.

El cavall Ritz du Bocage, amb el menador, Jaume Fluxà i l’atleta, Joan Ros, després de la prova.

Ha estat un duel molt emocionant, que s’ha decidit als darrers metres. El cavall ha sortit llançat, augmentant progressivament el ritme a mesura que avançava metres. A mitjan recorregut el cavall marcava 28’53”, és a dir, una reducció quilomètrica d1’11”3, moment en el qual Joan Ros començava el seu recorregut.

El cavall ha esprintat amb força i cavall i corredor han arribat gairebé a l’una a la meta, imposant-se finalment l’atleta sobre l’animal. Joan Ros ha marcat 55’56”, una mitjana quilomètrica d’1’09”5 mentre que el cavall ha passat la línia de meta amb un temps de 56’65, és a dir una reducció d’1’10”8.

Els participants de la prova, amb els representants polítics municipals i insulars i de la federació Balear de Trot, després de l’entrega de trofeus.

Després de la prova el Conseller de Turisme i Esports, Andreu Serra, ha lliurat un trofeu a Joan Ros mentre que el batle de Manacor, Miquel Oliver un segon trofeu a Jaume Fluxà.

L’hipòdrom de Manacor ha reviscut aquest dissabte, molts d’anys després, el duel “l’home contra el cavall

JAUME ROS S’IMPOSA A RITZ DU BOCAGE

L’atleta manacorí Joan Ros, del Club Atletisme Manacor, s’ha imposat aquest…

Publicado por defrancdigital.com en Sábado, 12 de septiembre de 2020

Són tendència