Connect with us

Actualitat

Llucmajor rebutja que un hotel ubicat prop d’un col·legi sigui destinat a malalts de la Covid-19

Llucmajor rebutja que un hotel ubicat prop d'un col·legi sigui destinat a malalts de la Covid-19

L’IMAS hauria habilitat aquest espai sense informar prèviament al Consistori

L’Ajuntament de Llucmajor rebutja la ubicació d’un hotel per malalts de COVID-19 devora d’un col·legi. L’IMAS hauria habilitat aquest espai sense informar prèviament al Consistori.

Des de l’Ajuntament han exposat que “l’establiment turístic se situa a menys de 100 metres d’un parc infantil cedit pel Consistori per a l’esbarjo dels alumnes del CC Sant Vicent de Paül”.

L’Ajuntament de Llucmajor, mitjançant un comunicat de premsa, “rebutja amb rotunditat les actuacions dutes a terme pel Govern a través de la Conselleria de Salut i del Consell de Mallorca a través de L’Institut Mallorquí d’Afers Socials (IMAS), en habilitar un ‘hotel Covid’, concretament l’hotel Blue Sea Arenal Tower situat just devora un parc infantil”.

L’Ajuntament de Llucmajor diu haver rebut nombroses queixes de pares d’alumnes de l’escola i de veïnats de la zona durant tot el dia, molt preocupats per la ubicació d’aquest espai per a persones que han donat positiu per la Covid-19 i no tenen un lloc on passar la quarantena, a un edifici que és pràcticament limítrof amb el parc infantil.

El Consistori diu haver rebut nombroses queixes de pares d’alumnes de l’escola i de veïnats de la zona durant tot el dia

Són tendència