Connect with us

Societat

‘Beethoven’, l’antic iot de Rafel Nadal, ja té nou amo

'Beethoven', l'antic iot de Rafel Nadal, ja té nou amo

La milionària família Fierro, propietaris de la finca de Cala Mitjana, a Felanitx, haurien decidit adquirir l’anterior embarcació del tenista de Manacor

L’antic iot ‘Beethoven’ que el tenista Rafel Nadal hauria gaudit durant quatre anys, ja té nou propietari. Es tractaria del clan Fierro, propietaris de l’extensa finca de Cala Mitjana, a Felanitx, també coneguda com a ‘Can Fierro‘.

El cap visible dels germans Fierro, seria Guillermo que presideix el conglomerat empresarial i econòmic del mateix llinatge i que té inversions a Espanya i Amèrica Llatina, majoritàriament en els sectors industrial i financer. Bons aficionats també al món de la nàutica.

3 milions d’euros va desemborsar el tenista fa uns anys per a adquirir l’antic iot, al qual va anomenar ‘Beethoven’, en reconeixement al famós compositor de la música clàssica . Es desconeix l’import pagat pels nous titulars, si bé el preu inicial de venda estava fixat en 2,6 milions d’euros, però mesos abans de tancar la seva venda el propi tenista va decidir rebaixar el seu preu de sortida en 2,2 milions.

Es tracta d’una embarcació de 23 metres d’eslora, amb un disseny esportiu -triat en el seu moment personalment pel tenista i la seva parella, Xisca Perelló- i amb la tecnologia més avantguardista. L’embarcació únicament necessita a dues persones de tripulació per a les seves travessies. La capacitat d’aquesta embarcació és de vuit persones, sent una de les seves característiques més ressenyables la seva àmplia sala d’estar en la proa.

Una vegada tancada l’operació de compravenda, el iot ‘Beethoven’ es trasllada de Porto Cristo a les aigües de Portocolom, on romandrà amarrat.

Són tendència