Connect with us

Oci i Cultura

‘De la mar a la terra. Mirades entre dones’

'De la mar a la terra. Mirades entre dones'

Convocat el I concurs de fotografia per reivindicar el paper de la dona rural amb motiu del dia internacional

La direcció general de Polítiques per a la Sobirania Alimentària, de la conselleria d’Agricultura, Pesca i Alimentació, ha convocat el I concurs de fotografia amb l’objectiu de reivindicar i fer valer el paper de la dona rural amb motiu del dia internacional, que se celebra el pròxim 15 d’octubre. La primera edició d’aquest concurs, que duu per nom ‘De la mar a la terra. Mirades entre dones’, estableix quatre categories: agricultura, ramaderia, pesca i indústries agroalimentàries. Segons les bases del concurs, les fotografies han de reflectir el paper decisiu de les dones en el desenvolupament del sector primari i agroalimentari des del punt de vista social. A la vegada, han de representar la visió de la feina de les dones, amb ulls de dones.

Les participants han de ser dones, majors d’edat, i residents a nuclis de població rurals de les Illes Balears. Es valorarà que les fotografies posin de manifest la participació de dona en la venda directa, així com els aspectes positius, que identifiquen a la dona amb la capacitat i l’orgull professional.

El concurs preveu atorgar un màxim de 8 premis: primer i segon, per a cada categoria. El primer premi consistirà en un dinar o sopar per a dues persones a un restaurant de prestigi especialitzat en gastronomia i producte local; i el segon, un berenar per a dues persones a un restaurant de prestigi especialitzat en gastronomia i producte local. Totes les guanyadores, a més, rebran una senalla de producte agroalimentari local i una obra d’artesania.

El termini de presentació de les obres finalitzarà el pròxim 9 d’octubre, a les 14.00h. Les fotografies s’han d’enviar per correu a s.alimentaria@dgagric.caib.es. Les bases del concurs es poden consultar a maap.caib.es.

Les fotografies han de reflectir el paper decisiu de les dones en el desenvolupament del sector primari i agroalimentari des del punt de vista social

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència