Connect with us

Actualitat

Dues noves víctimes a les residències de Montuïri i Sant Joan

Les residències de gent gran de Mallorca es converteixen en veritables nius de contagis

Els casos de defuncions en els centres geriàtrics de les Illes des que es va iniciar la pandèmia ascendeix a hores d’ara a 111

Les residències Sènior de Montuïri i Sant Joan han comunicat en aquestes últimes hores la mort d’un dels seus residents afectats per la Covid-19. Les dues víctimes, en ambos casos, han mort als respectius centres sanitaris on havien estat traslladats després de resultar contagiats. En total, des que es va iniciar la pandèmia, 111 persones de centres residencials de les Illes han perdut la vida.

Pel que fa als nous casos de contagis detectats a Balears aquestes últimes 24 hores, el Servei balear d’Epidemiologia, ha comunicat aquest divendres al Ministeri de Sanitat 317 nous casos de contagi. Un total 10.836 residents a les Illes han resultat afectades per casos de contagi des que es va iniciar la pandèmia.

D’altra banda, també s’han comunicat avui 262 altes noves de COVID-19 a la comunitat, amb la qual cosa s’arriba a un total de 8.470 verificacions de persones que han superat la malaltia. El Servei d’Epidemiologia ha notificat 5 defuncions noves per COVID-19 i l’acumulat a les Balears és de 265 persones mortes a causa del coronavirus.

Aquestes dades suposen que en el territori hi ha 2.101 casos actius, 50 més que ahir.

Són tendència