Connect with us

Vist a les xarxes

Degoteig de tancaments d’aules en el conjunt de l’Estat per positius de mestres i alumnes

El Ministeri d’Educació ha detectat “incidències” en 53 centres escolars en només tres dies

Bona part d’alumnes del conjunt de territoris de l’Estat han anat tornat aquests dies a l’escola,  (a excepció de Catalunya o Canàries, que ho faran a partir de la setmana que ve) i com era previsible està havent-hi un degoteig de casos de tancaments d’aules per positius per la Covid-19 entre professors i els alumnes.

Només aquesta setmana i fins ahir dimecres, el Ministeri d’Educació ha detectat “incidències” en 53 centres. Es tracta de positius de professors, d’alguns alumnes, de quarantenes que han de guardar alguns grups i classes després de detectar-se un positiu i fins i tot la no obertura d’algun centre. Aquest dijous mateix un centre educatiu d’Eivissa no ha pogut començar les classes de dos cursos per tenir a un docent positiu i 13 aïllats.

En un poble d’Andalusia, a Morón, han hagut de tancar set aules d’un de centre educatiu per la mateixa causa. I a Pamplona, on les classes van començar a principis d’aquesta setmana, un grup d’alumnes de tercer curs roman confinat per un cas positiu.

Són tendència