Connect with us

Actualitat

La residència de Montuïri duplica el nombre de contagis: Ha passat de 12 a 29 positius en 24 hores

Balears registra 4 morts en un dia i prop de 300 nous positius

Els centres geriàtrics de les Illes sumen ara mateix 210 usuaris contagiats, 83 d’ells hospitalitzats

Els casos de contagi entre els usuaris de les residències de Mallorca continuen avançant de manera imparable. Als 58 casos de contagi que es mantenen actius en el centre geriàtric de Sant Joan, aquest dijous cal sumar-li un nou brot amb 34 persones afectades, entre usuaris i trebalaldors del centre,  en la residència Bell Entorn de Sóller. La notícia coincideix el mateix dia que també s’ha sabut que en la Residència de Montuïri, gestionada per la mateixa empresa que la de Sant Joan, els casos positius s’han duplicat en les últimes hores, passant de 12 a 29 els positius diagnosticats.

Així ho ha explicat el portaveu del comitè autonòmic del coronavirus, Javier Arranz, qui ha donat ofert les últimes dades de la pandèmia amb un enfocament centrat en les xifres del Servei de Salut, ja que les xifres d’Epidemiologia a les quals es donava preeminència fins ara arrosseguen dies de retard. No obstant això, el número oficial de morts a les Illes el facilitarà Epidemiologia, que aquest dimecres va informar de 256.

Baixen el nombre d’hospitalitzacions, però pugen els ingressos en l’UCI

Quant a les persones hospitalitzades, s’han reduït de 404 a 397 (un 1,7% menys que ahir), encara que han pujat els pacients en vigilància intensiva de 57 a 58. D’ahir a avui s’han produït 39 altes hospitalàries, mentre que el nombre de casos actius ingressats se situa en 339.

Dels nous contagis, 278 s’han registrat a Mallorca, on hi ha 275 hospitalitzats en planta, altres 50 en UCI i 5.671 persones supervisades en els seus domicilis o en els espais habilitats per a guardar quarantena per Atenció Primària.

La Conselleria de Salut ha comptabilitzat en les últimes 24 hores 325 casos de coronavirus i un nou mort, resident d’un geriàtric, i ha registrat 35 nous brots amb 157 contagiats en l’última setmana.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència