Connect with us

Comunitat

Armengol demana “responsabilitat” davant un inici de curs “atípic, difícil i complex”

Armengol demana "responsabilitat" davant un inici de curs "atípic, difícil i complex"

La presidenta del Govern ha assegurat que s’hauran “d’afrontar moltes dificultats que haurem d’assumir entre tots”

La presidenta del Govern, Francina Armengol, acompanyada del conseller d’Educació, Universitat i Recerca, Martí March, i del director general de Planificació, Ordenació i Centres, Antoni Morante, ha comparegut aquest dijous per fer una valoració sobre l’inici del nou curs escolar, que ha començat aquest dijous de manera esglaonada dins ‘l’escenari B’, i que preveu la presencialitat fins a primer d’ESO i la semipresencialitat a la resta de cursos posteriors. Aquest nou curs el començaran un total de 170.369 alumnes en el conjunt de les Illes.

Armengol ha agraït a tota la comunitat educativa de les Illes Balears el seu «immens esforç» i «responsabilitat» en un inici de curs que és «atípic, difícil i complex». També ha destacat la feina que s’ha duit a terme durant els darrers mesos per aconseguir entorns segurs a les escoles i mantenir l’equitat i la qualitat educativa. La tornada a les aules de manera presencial ha estat una «prioritat» per part del Govern, ja que és «molt necessària per garantir el dret a l’educació» de tot l’alumnat.

És per això que la presidenta ha assegurat que durant el curs s’hauran «d’afrontar moltes dificultats que haurem d’assumir entre tots, però en sortirem junts». «Estic segura que resoldrem amb rigor les dificultats que ens trobarem aquest curs escolar», ha afegit.

El conseller d’Educació, Martí March ha recalcat la importància que les escoles «hagin obert de forma segura i tranquil·la» i ha agraït també la feina dels equips directius i docents.

Són tendència