Connect with us

Vist a les xarxes

Antoni Amengual, positiu per coronavirus

Antoni Amengual, president d'El Pi.

El president d’El Pi romandrà uns dies aïllat

Els casos de contagi en l’esfera política de Balears està sent la tònica d’aquests últims dies. La proliferació ha arribat a tal extrem que la mateixa cambra autonòmica ha decidit suspendre temporalment la celebració de sessions parlamentàries.

La setmana passada la diputada de Ciudadanos, Patrícia Guasp, va informar d’haver donat positiu després d’haver acudit a l’últim ple del Parlament, a més de la reunió de seguiment del pla de reactivació econòmica que havia convocat el Govern. Des de llavors, el rastreig de contactes ha permès trobar altres casos entre els seus companys de partit. El positiu de Guasp va fer obligatori l’aïllament de fins a onze diputats.

La proliferació de contagis també ha tingut una important incidència entre diversos membres d’El Pi. Lina Pons va haver d’aïllar-se per recomanació medica, igual que el mateix president del partit, Antoni Amengual, els resultats del qual finalment van donar positiu. Aquesta circumstància fa que la formació regionalista hagi convocat per aquest dijous una roda de premsa per a tractar l’actualitat política, però necessàriament haurà de realitzar-se via telemàtica, tal com consta en la convocatòria remesa als mitjans.

L’exbatle de Campos, i actual parlamentari del PP, Sebastià Sagreras, també s’ha vist obligat a guardar quarantena.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència