Connect with us

Societat

Salut notifica una nova mort per coronavirus a les Illes

La situació epidemiològica empitjora en el conjunt de l'estat

329 nous casos positius diagnosticats en las últimes 24 hores

La Conselleria de Salut ha comunicat aquest dimecres una nova mort per la Covid-19, que eleva a 256 el nombre total de defuncions durant la pandèmia, i la suma de 329 contagis del virus, amb el que les illes aconsegueixen els 10.242 casos diagnosticats fins ara.

La xifra oficial de defuncions, que és la que es comunica al Ministeri de Sanitat, no contempla 5 morts en residències d’ancians de Mallorca.

El departament de Salut, ha indicat en una nota de premsa que el total de persones curades des de febrer sumen 8.012 després de 276 noves altes incorporades a les xifres oficials.

Amb aquestes dades el nombre de casos actius en l’arxipèlag ascendeix ara mateix a 1.974, un 2,7% més que els comunicats aquest dimarts.

Quant a les persones ateses pel Servei de Salut per contagis, són 6.994, de les quals 6.590 són assistides per serveis d’Atenció Primària i les 404 restants estan en hospitals.

El nombre de persones hospitalitzades ha descendit un 1,4% respecte a la jornada prèvia i també han baixat de 59 a 57 els ingressats en unitats de vigilància intensiva.

A Mallorca hi ha 332 ingressats, 49 d’UCI, i 5.673 persones estan els seus domicilis ateses per sanitaris d’Atenció Primària.

Quant a la situació que es viu en les residències de persones grans, la xifra total de positius es manté en 170 des d’ahir, dels que 84 estan hospitalitzats. De la suma de casos positius en centres geriàtrics, la residència Sèniors de Sant Joan concentra amb 58 la majoria de contagis confirmats i 12 a la de Montuïri.

Són tendència